Senast jag skrev var det november och jag hade varit på elitträff med Rehns BK. Sen dess har jag försökt hålla igång träningen på en bra nivå för att jag ska kunna dra igång riktigt med vinterträningen efter nyår. Men jag har haft lite krångel med min fot, där det är en nerv som är lite irriterad och jag får känslan av att jag klämmer den medans jag springer.

Men jag har varit hos en ortoped och kollat upp det och fått bra hjälp. Både med material (sulor och sandaler) och tips för att vårda foten. Nackdelen var bara att jag var tvungen att vänta tills 5 januari tills jag kan hämta ut materialet. Vilket betyder att jag inte har den perfekta utrustningen än för foten. Men när jag väl fått det hoppas jag problemen ska lösa sig.

Jag kan inte säga att träningen varit optimal under december månad. Men jag har kommit ut med klubbkompisar en dag i veckan på 2 h långpass och gjort några bra träningar i backarna runt Rönnåsen. Där emellan har jag mest underhållit med lugn löpning och lite rullskidor.

Men eftersom ett nytt år är på ingång tänker jag även nytt i min fortsatta satsning i orienteringen. Men vad det innebär får ni vänta med tills den 1 januari 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv