Foten klarade av två lopp i helgen. Det var skönt! Dock var det inte perfekt. Kände av nerven mycket medan jag sprang, men det gjorde inte ont som det gjort tidigare. Men eftersom det här var säsongsavslutning kan jag skippa löpningen ett tag nu och köra alternativt istället. Samt ordna med andra saker som ska göra foten bättre. Men hur gick tävlingarna då?

På lördagen var det den stora stafetten. Jag fick springa första sträckan vilket jag inte protesterade emot, trots att det kanske inte är någon favoritsträcka. Det kryllar av folk runt om en i skogen och det blir väldigt hackigt i löpningen. Jag kan inte påstå att formen var den bästa i helgen. Så ska inte klaga för mycket på att folk ”var i vägen”. Jag hindrade säkert någon stackare bakom mig också. Orienteringen var rätt lätt, vilket menas att jag spikade alla kontroller. Jag gjorde det jag kunde och kom in 2,5 minut efter täten. Jag är fullt medveten om att jag inte kunde göra något åt farten, men är ändå besviken på att jag inte kunde vara närmare täten. För hela klubben slutade det med en plats på 124.

På söndagen var det 25-mannakorten. Liknande terräng och liknande svårighetsgrad på orienteringen. Jag hade liknande fart som dagen innan och gjorde inga större misstag. Gjorde en miss på ungefär 20 sekunder. Jag trodde jag var vid en punkthöjd men var vid en annan och låg en höjdkurva för långt ner. Vilket gjorde att jag sprang förbi kontrollen lite grann. En 28:e plats, 3 min och 52 sek efter. Kan inte göra mycket bättre när de springer ruskigt fort de framme vid täten.

Kartor från helgen hittar du i mitt Kartarkiv

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv