Efter en omtumlande vecka på personligt plan åkte jag på fredagskvällen från Ockelbo, genom skogsvägar, till Edsbyn där årets Natt-DM hölls. Startfältet var rätt magert! Jag hade endast en person som jag skulle få slåss emot när det gällde segern. Höstens inkommande kyla var något som vi fick känna på den här kvällen. Jag var inte så pepp på att springa innan start. Men när jag väl kom iväg släppte det och fokus slog igång direkt för att göra ett prickfritt lopp. Eftersom jag just gjorde det också, finns det inte mycket att diskutera om. Jag tog segern och var väldigt nöjd med mitt lopp.

Idag har varit en liten mellandag inför det som komma skall. Imorgon är det dags för Bollnäs Trail Race! Ett löplopp som är antingen fem kilometer eller tio kilometer långt beroende på vad man väljer. Jag som ska springa tio kilometer kommer få springa upp för två rejäla backar. Den här tävlingen har jag aldrig riktigt sprungit bra på. Därför är det lite ångestfyllt inför imorgon eftersom jag vet att det bara kommer bli en plåga i varje uppförsbacke. Jag startar och sen kommer jag bara vilja passera mållinjen.

Träning 1/10

Jag har nu uppdaterat mitt Kartarkiv. Om ni går in där kan ni se alla mina tävlingar som jag sprungit i år med vägval.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv