Senaste helgerna har det blivit mycket åkande till tävlingar, vilket är roligt! Men det kan vara skönt att få en lugn helg lite då och då också. Den här helgen är så! Inget speciellt planerat annat än att träna i underbara Ockelbo.

Började med lite rullskidor igen i fredags efter ett uppehåll på 5 veckor. Inget frivilligt uppehåll precis. Men senaste gången satte jag staven under rullskidan så att stavspetsen gick av. Sen tog det helt enkelt 5 veckor innan jag tog ett krafttag och bytte. Nu får jag skylla mig själv att jag får börja om lite från start. Men det ska väl inte ta allt för många rullskidspass tills jag hittar tillbaka till min styrka igen. För är det något jag får endorfinkickar av är när jag har en bra dag och kan trycka på med bra fart i uppförsbackar och kurvor.

Gammal bild från fjolåret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv