Jag hade inga resultatmål inför dagens final på Medel-SM. Jag hade redan klarat av att fixa mitt mål att ta mig till finalen. Det enda jag ville var att göra ett tekniskt bra lopp. Att kroppen skulle känna sig pigg skulle just nu bara vara mycket välkomnande.

I startögonblicket då jag fick se kartan såg jag direkt att det skulle vara en mycket teknisk början av loppet. Alltså bara fokus på orienteringen. Det lyckades jag väldigt bra med. Spikade kontrollerna en efter en. Men var farten tillräcklig? Känslan från kroppen och enligt sträcktiderna var farten långt ifrån va den behövde vara för att ens göra ett bra resultat.

Dagens lopp var bara tungt, tungt och åter tungt. Kroppen har inte hittat tillbaka till någon som helst form som jag vill ha. Vilket är lite oroande till morgondagen.

För imorgon är det dags för Stafett-SM. Jag kommer springa andra sträckan i Rehns BK förstalag. Dagens lopp var inte det mest optimala för mitt fysiska självförtroende. Det är bara att köra med det jag har och hoppas att det räcker till en bra prestation.

Medel-SM

Del 1 av dagens Medel-SM final

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv