Idag har det varit en riktig lerig och blöt dag vid Hemfosa, söder om Stockholm. Det var också idag jag sprang kvalet på Medel-SM med förhoppningar att min kropp skulle känna sig pigg och att jag skulle kunna ta mig till en SM-final. En av mina förhoppningar gick i uppfyllelse och det var att jag tog mig vidare till morgondagens final!

Jag hoppades att en vecka av lite träning efter ett tungt Lång-SM skulle få igång kroppen lite mer efter min förkylning. Det kändes som det när jag väl stack ut och hade tagit mina första två kontroller. Men efter det blev jag trött ganska snabbt och fick acceptera att jag inte kunde hålla högre fart än den jag hade. Fick istället försöka begå så få misstag som möjligt.

Jag kom i mål som fyra, vilket jag ändå blev positivt överraskad över. Jag var inom de sju platser som skulle gå till A-final. Då var det bara att hoppas att de som startade efter mig skulle ha sämre tider. Efter en kvart stod det klart att jag klarade det. Jag är med i morgondagens A-finalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv