Hemkommen från Grekland! Vilken härlig resa det var. Bra väder, härligt sällskap, fin natur och mycket trän… Nä, just det! Det där med träning blev det inte mycket av. Varför då då?

Jo! Jag åkte ju till Grekland med en, vad jag tror, halsinfektion. Ont i halsen hade jag i alla fall. Ingen träning på fem dagar. Där trodde jag att jag äntligen kunde dra igång igen med lite löpning. Så dagen där vädret verkligen visade sig från sin bästa sida kunde jag problemfritt springa lugnt en timme. Allt var riktigt bra den dagen. Nu skulle resten av tiden rulla vidare med lite mer träning. Trodde jag! Morgonen därpå vaknar jag med yrsel, svullen näsa och ont i halsen. Jaha! Skit också! Orka! Men det var egentligen bara en dag som jag mådde dåligt av den förkylningen. Men jag vågade inte göra några riktigt ansträngande träningar de sista dagarna innan hemfärd. Så rent träningsmässigt har det varit riktigt dåligt i Grekland. Men vi åkte ju inte dit bara för ett träningsläger. Vi som åkte hade också ett jobb att göra.

Ansvarig för jobbet var Ludvig som hade fått i uppdrag från Apollo att åka ner till ett hotell på ön Korfu. Där skulle vi rekognoscera närområdets väg- och stignät och av det göra MTB-leder och vandring/löp-leder. Jobbet gjordes och jag hoppas nu att det blir framgångsrikt för hotellet vi bodde på.

Med resans brist på träning sitter jag nu nervös och undrar hur jag ska känna mig imorgon när jag ger mig ut på andra sträckan av årets 10-mila. Tekniken känner jag mig säker på. Formen kommer visa sig imorgon runt klockan 23.00. Om ni vill se alla Rehns BKs lag inför imorgon hittar ni de här.

Det blev ju lite bilder från Grekland. Här kommer en liten samling.

PS. För alla orienterare vill jag tipsa om Rehns BKs egna tävlingar i slutet av maj. Kom Å Löp!

Bollnästräffen 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv