För tillfället sitter jag i Uppsala. Har varit här sedan i fredags för tävlingar fram till söndag. En nattorientering på fredagskvällen där jag gjorde ett tekniskt bra lopp och farten var helt okej den också. Sprang med min nya lampa ”Cobra 5500” från ”Ledx”. Den gör verkligen det den ska. Den har gjort att nattorienteringen blivit mycket roligare.

Vaknade ganska mör i kroppen efter knappa 8 timmars sömn och dags för en medeldistans på förra årets SM-område. De som sprang där vet hur fint det var. Kände ganska direkt efter starten att krafterna inte riktigt fanns. Men hade inte väntat mig något annat. Hade knappt fått i mig någon energi efter nattloppet. Men tekniken fungerade bra idag också. En halvminutsmiss blev det på en kontroll. Resultatet visade att farten var den begränsande faktorn för mig idag. Nästan 4 minuter efter på 5,1 km. Men nu kommer jag få lite mer vila tills morgondagens långdistans på 11 kilometer. Oavsett hur kroppen känns kommer jag njuta av terrängen.

Men sen på måndag sker det igen. Åkte ju till Spanien i januari i 3 härliga veckor. Nu bär det av mot Grekland i 1,5 vecka på ön Korfu. Åka ner dit och träna lite och samt utföra lite arbete med att märka leder. Är inte helt insatt i det än, men kommer bli nice oavsett. Sen vid hemkomsten kommer ett av årets höjdpunkter. 10-mila!! Börjar känna mig säker med tekniken på natten så nu är det bara att hitta lite fysisk form nere på Korfu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Elitsatsar på orientering och främsta målet för säsongen är att springa bra på de stora stafetterna. Jobbar för tillfället som skogsröjare hemma i Ockelbo.

Senaste bilden på instagram

    Bloggarkiv